Tip om te doen in de omgeving: Wintertuin Experience in Baarn – UPDATE: GESLOTEN

UPDATE: Helaas is de Wintertuin Experience in Baarn gesloten ivm besluit van de Gemeente. De escaperoom is nog wel geopend en ook zeker de moeite waard.

Een absolute tip om te doen tijdens je verblijf is een bezoekje aan de Wintertuin Experience in Baarn voor koffie, lunch, borrel of high tea. Het is een tripje van 24 minuten met de auto. Je kan er gratis parkeren. Het is een prachtige oude kas die heel mooi is gereserveerd en die vroeger werd gebruikt als tropische kas. Hij werd gebouwd door de schatrijke Amsterdammer August Janssen (1865-1918) om te pronken met de dure en exotische bomen die uit verre landen en kolonies werden overgebracht.

Er ligt een prachtige tuin omheen en binnen staat er volop speelgoed voor de kids. Helemaal bijzonder is dat er een escaperoom binnen in de kas is van glas, waardoor je tijdens de koffie vaak zicht heb op mensen die in stofjassen druk op zoek zijn naar hun escape.

Open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10 en 18 uur. Voor meer info, check de site.