Voor het ultieme weg-gevoel hoef je echt niet de halve wereld over

Soms is even-helemaal-niets veel dichterbij dan je denkt. Inchecken om uit te checken doe je namelijk met gemak in eigen land. Bijkomen in de natuur, maar met de stad Utrecht en Amersfoort binnen handbereik voor als het toch gaat kriebelen. Trek eropuit met de hele familie of lekker in je up, met je geliefde, gezin of een kluit vrienden. Hef je hoofd naar de zon of ga neem een duik in het verfrissende meer: bij Europarcs vier je vakantie hoe jij dat wilt, met wie je wilt en wanneer je wilt.

Turend over het Henschotermeer weet je: dit is hoe kalmte voelt. De 10.000 stappen haal je tijdens een weekend in ons huisje makkelijk. Rondom het meer ligt een prachtig verhard wandelpad voor een heerlijke wandeling of rondje hardlopen.

Kom genieten in ons huisje bij het Henschotermeer!